Massada de peixe

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 doses

Składniki

  • hortelã
    15 g
  • azeite
    20 g
  • dentes de alho cortados ao meio
    2 - 3
  • cebola cortada em fatias
    200 g
  • vinho branco
    30 g
  • folha de louro
    1
  • tomate em pedaços
    200 g
  • pimento vermelho cortado em tiras
    100 g
  • pimento verde cortado em tiras
    100 g
  • orégãos
    1 c. chá de
  • sal
    2 c. chá de
  • malagueta cortada em rodelas
    ½
  • água
    900 g
  • massa tipo cotovelo
    350 g
  • peixe a gosto, s/ pele e s/ espinhas, cortado em cubos
    700 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 395 kcal / 1652.8 kJ
Białko 32.3 g
Tłuszcz 6.4 g
Węglowodany 51 g
Błonnik 3.8 g
Tłuszcz nasycony 1.4 g
Sód 852 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...