Urządzenia i Akcesoria
Kartoffelpüree, italienisch
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 Portionen
Składniki
-
Kartoffeln, mehligkochend in Scheiben (5 mm)1000 g
-
Salz1 TL
-
Milch400 g
-
Butter in Stücken30 g
-
Parmesan, gerieben30 g
-
Muskat1 - 2 Prisen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
11 g
Kalorie
1421 kJ /
340 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
3.1 g
Węglowodany
44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Parmesan-Kartoffel-Suppe
40 min
Aurora Sauce (Tomaten-Béchamel)
15 min
Perlgraupenrisotto
1 godz.
Champignoncremesuppe
15 min
Thunfisch-Sahne-Nudeln
35 min
Brokkoli-Käse-Suppe mit Kürbiskernen
35 min
Kartoffelpüree
40 min
Avgolemono (Griechische Eier-Zitronen-Suppe)
35 min
Kartoffel-Knoblauch-Püree mit Safran
40 min
Gnocchi mit Gorgonzola-Champignon-Sauce
45 min
Brokkoli-Gorgonzola-Sauce mit Hähnchen
40 min
Lasagne mit Parmesan-Béchamelsauce
2 godz. 20 min