Lachsfilet mit Brokkoli, Kartoffeln und Dillsauce

Lachsfilet mit Brokkoli, Kartoffeln und Dillsauce

4.5 661 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
1 Portion

Składniki

  • Wasser
    500 g
  • Salz und etwas mehr zum Würzen
    ½ TL
  • Kartoffeln, festkochend in Stücken (3-4 cm)
    160 g
  • Lachsfilet, frisch, ohne Haut
    150 g
  • Pfeffer zum Würzen
  • Zitrone unbehandelt, klein, in dünnen Scheiben
    ½
  • Brokkoliröschen
    160 g
  • Dill abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
    2 Stängel
  • Frischkäse
    25 g
  • Mehl
    5 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 43 g
Kalorie 2463 kJ / 589 kcal
Tłuszcz 29 g
Błonnik 8.7 g
Węglowodany 35 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...