Urządzenia i Akcesoria
Soy-glazed Chicken with Pak Choi
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 13 godz.
8 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, sliced in rounds (2 mm)10 g
-
brown sugar80 g
-
dark soy sauce200 g
-
vegetable oil20 g
-
chicken thighs, boneless skin on8
-
water300 g
-
500 g broccoli floretspak choi500 g
-
spring onions thinly sliced, for garnishing2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1585.4 mg
Białko
35 g
Kalorie
2139 kJ /
511.3 kcal
Tłuszcz
34.9 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
8.9 g
Węglowodany
13.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 godz. 5 min
Sticky Sesame Chicken
40 min
Thai Salmon Parcels with Jasmine Rice
45 min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4 godz. 25 min
Sticky Chilli Beef
55 min
Warm Chicken Peanut Noodle Salad
25 min
Jerk Chicken with Sweet Potato Mash and Vegetables
3 godz. 5 min
Beef Teriyaki with Rice
1 godz. 50 min
Chinese Pork with Vegetables
1 godz. 20 min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 min
Chicken Katsu Curry with Rice
1 godz. 40 min
Thai Peanut Chicken with Coconut Rice
1 godz.