Urządzenia i Akcesoria
Seafood Laksa
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves4
-
onions quartered100 g
-
coconut oil30 g
-
fresh coriander leaf plus 1 Tbsp roughly chopped leaves5 g
-
fresh baby sweetcorn halved lengthways100 g
-
Thai green curry paste (see tips)80 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
tinned coconut milktinned light coconut milk800 g
-
mangetout100 g
-
rice vermicelli noodles100 g
-
boiling water for soaking noodles
-
fresh mixed seafood300 g
-
fresh red chilli thinly sliced, for garnishing1
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1720 mg
Białko
18 g
Kalorie
1816 kJ /
435 kcal
Tłuszcz
25 g
Tłuszcz nasycony
20 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Seafood Korma
40 min
Baked masala fish (MEATER+®)
1 godz. 15 min
Vietnamese Meatballs with Chilli Sauce
25 min
Beef Rendang
2 godz. 30 min
Pad Thai Noodles with Prawns
30 min
Masala Kaddu (Pumpkin Curry)
40 min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1 godz. 15 min
Thai Fishcakes
1 godz. 10 min
Keralan Fish Curry
30 min
Tom Yum with Prawns
25 min
Green Curry Chicken
55 min
Prawn And Chicken Laksa
40 min