Petits flans de courgette, pecorino, pancetta et basilic
TM6 TM5 TM31

Petits flans de courgette, pecorino, pancetta et basilic

4.2 (156 ocen)

Składniki

  • 50 g de pecorino
  • 1000 g d'eau
  • 400 g de courgettes, coupées en dés
  • 2 œufs
  • 100 g de lait écrémé
  • 30 g de fécule de maïs
  • 4 brins de basilic frais, effeuillés, et quelques feuilles pour la finition
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 4 tranches de pancetta, en petites lamelles

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
904 kJ / 217 kcal
Białko
15 g
Węglowodany
10 g
Tłuszcz
13 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy