Moelleux à la crème de marrons et au chocolat

Moelleux à la crème de marrons et au chocolat

4.7 338 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 parts

Składniki

  • 100 g de chocolat noir à 60 % de cacao, cassé en morceaux
  • 125 g de beurre en morceaux, et une noisette pour le moule
  • 4 œufs
  • 500 g de crème de marrons (voir "Conseil(s)")
  • 1 pincée de sel
  • 10 g de farine de blé pour le moule

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Białko 7 g
Kalorie 2141 kJ / 514 kcal
Tłuszcz 29 g
Węglowodany 52 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...