Urządzenia i Akcesoria
Mushroom bolognaise
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
dried porcini mushrooms20 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
mixed vegetables (e.g celery, carrot and onion), cut into pieces200 g
-
garlic clove1
-
olive oil40 g
-
fresh mushrooms of choice, cut into quarters400 g
-
tomato paste1 tbsp
-
dry white wine50 g
-
tomatoes cut into quarters400 g
-
salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
ground black pepper to taste½ - 1 tsp
-
white sugar1 tsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)½ tsp
-
water100 g
-
dried bay leaf1
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
dried oregano1 - 1 ½ tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1128.5 mg
Białko
9.1 g
Kalorie
921.7 kJ /
219.5 kcal
Tłuszcz
13.7 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
9.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweetcorn and potato chowder
40 min
Lentil bolognese
30 min
Lentil and pumpkin pot pies
1 godz. 25 min
Lentil moussaka
3 godz. 30 min
Tex-mex vegetable stew
1 godz. 15 min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 min
Rendang curry
30 min
Mushroom stroganoff
20 min
Three-bean shepherd's pie
26 godz.
Vegetable lasagne
1 godz. 35 min
Vegetable chilli
50 min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min