Urządzenia i Akcesoria
Miso-Bowl
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 35 min
4 Portionen
Składniki
-
Wasser und etwas mehr zum Kochen40 g
-
Salz und etwas mehr zum Kochen¾ TL
-
250 g roter ReisWildreismischung250 g
-
Spitzkohl in Spalten200 g
-
rote Paprika in Stücken150 g
-
Radieschen geputzt160 g
-
braune Champignons300 g
-
Öl1 TL
-
Edamame, gepalt, TK150 g
-
Knoblauchzehe1
-
Ingwer, frisch in dünnen Scheiben10 g
-
Olivenöl15 g
-
Sojasauce40 g
-
Miso-Paste hell50 g
-
Ahornsirup10 g
-
Balsamico, hell20 g
-
Cayenne-Pfeffer1 Prise
-
Sesam, geröstet (opcjonalnie) zum Bestreuen
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
1491 mg
Białko
19 g
Kalorie
1669 kJ /
399 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
9.6 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
67 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 4/2024
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Rote-Linsen-Protein-Salat
25 min
Japchae
50 min
Kimchi-Omelette
35 min
Regenbogen-Bowl mit Sweet-Chili-Hähnchen
40 min
Linsen-Gemüse-Bowl mit Halloumi
55 min
Nudel-Tofu-Bowl mit Spiegelei und Cashewsauce
35 min
Tofu-Gemüse-Bowl mit Couscous
35 min
Kunterbunte Lunch-Gläser
40 min
Tofu-Reis
50 min
Vegane Süßkartoffel-Bowl
1 godz.
Veganer Glasnudelsalat
25 min
Vegane Asia-Bowl
30 min