
Urządzenia i Akcesoria
Semifreddo al torrone in salsa di cioccolato
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz. 45 min
10 porzioni
Składniki
Semifreddo
-
di zucchero200 g
-
uova i tuorli e gli albumi separati4
-
di Rum bianco20 g
-
di panna (min. 30% di grassi) fredda400 g
-
di torrone bianco a pezzi120 g
Salsa al cioccolato
-
di cioccolato fondente a pezzi250 g
-
di burro morbido a pezzi50 g
-
di panna (min. 30% di grassi)100 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
517.6 kcal /
2165.7 kJ
Białko
6.8 g
Tłuszcz
36.4 g
Węglowodany
41.5 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
20.9 g
Sód
68.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Semifreddi d'inverno
5 Przepisów
Włochy
Włochy