Composta di cipolle rosse

Composta di cipolle rosse

4.3 32 oceny
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz.
4 vasetti

Składniki

  • di cipolle rosse di Tropea
    1000 g
  • di zucchero
    800 g
  • foglie di alloro fresche lavate e asciugate
    4
  • stecca di cannella (in 2 pezzi)
    1
  • chiodi di garofano
    6
  • di uva sultanina
    100 g
  • di vino bianco secco
    100 g
  • di aceto di vino rosso
    200 g
  • di sale
    1 cucchiaino

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 64 kcal / 268 kJ
Białko 0.2 g
Tłuszcz 0 g
Węglowodany 16.6 g
Błonnik 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...