
Urządzenia i Akcesoria
Composta di cipolle rosse
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz.
4 vasetti
Składniki
-
di cipolle rosse di Tropea1000 g
-
di zucchero800 g
-
foglie di alloro fresche lavate e asciugate4
-
stecca di cannella (in 2 pezzi)1
-
chiodi di garofano6
-
di uva sultanina100 g
-
di vino bianco secco100 g
-
di aceto di vino rosso200 g
-
di sale1 cucchiaino
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
64 kcal /
268 kJ
Białko
0.2 g
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
16.6 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Natura sottovetro
10 Przepisów
Włochy
Włochy