![Pasta brisèe (senza glutine) Pasta brisèe (senza glutine)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/AC8FDD30-543E-4261-AF1D-5DF29B5A9129/Derivates/C0A0E27F-E6B8-4879-9CB6-4D4A53DB9BB2.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g di farina senza glutine
- 100 g di burro a pezzi
- 100 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1431 kJ / 342 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 42.9 g
- Tłuszcz
- 19.1 g
- Błonnik
- 3.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta sfoglia (senza glutine)
1h 50min
Pasta choux (senza glutine)
1 Std. 20 Min
Pasta frolla (senza glutine)
2h 45min
Pizza Dolomiti (senza glutine)
2h 55min
Besciamella (senza glutine)
15 Min
Pane in cassetta (senza glutine)
13h 45min
Pan di Spagna al riso e miglio (senza glutine)
1 Std. 10 Min
Crêpes (senza glutine)
50 Min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2h 55min
Piadina (senza glutine)
1 Std. 20 Min
Pasta per pizza (senza glutine)
2 Std. 10 Min
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2 godz. 50 min