
Urządzenia i Akcesoria
Crema al moscato di Terracina con meringhe e frutta candita (di Francesca Romana Barberini)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 porzioni
Składniki
-
di spumante moscato di Terracina DOC300 g
-
tuorli d'uovo4
-
di zucchero70 g
-
di farina40 g
-
di panna fresca liquida150 g
-
di frutta mista candita a pezzetti100 g
-
meringhe4
-
frutta candita mista
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
336 kcal /
1406 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
45 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Francesca Barberini
10 Przepisów
Włochy
Włochy