Crema al moscato di Terracina con meringhe e frutta candita (di Francesca Romana Barberini)

Crema al moscato di Terracina con meringhe e frutta candita (di Francesca Romana Barberini)

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 porzioni

Składniki

  • di spumante moscato di Terracina DOC
    300 g
  • tuorli d'uovo
    4
  • di zucchero
    70 g
  • di farina
    40 g
  • di panna fresca liquida
    150 g
  • di frutta mista candita a pezzetti
    100 g
  • meringhe
    4
  • frutta candita mista

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 336 kcal / 1406 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 45 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...