Harcha parfumé (pain à la semoule)

Harcha parfumé (pain à la semoule)

2.9 91 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 40 g de beurre coupé en morceaux
  • 250 g de semoule de blé dur fine et un peu pour la cuisson
  • 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
  • 1 c. à café de sel
  • 1 c. à soupe de sucre en poudre
  • 1 c. à soupe d'huile neutre
  • 250 g de lait
  • ½ c. à café de graines de fenouil
  • ½ c. à café de graines de cumin
  • ½ c. à café de graines de coriandre
  • 1 c. à café d'herbes aromatiques variées, déshydratées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 605 kcal / 2552 kJ
Białko 16 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 96 g
Błonnik 5 g
Tłuszcz nasycony 8 g
Sód 831 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...