
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g d'eau
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 250 g de farine
- 250 g de semoule
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 1 c. à café rase de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 502.5 kcal / 2102.3 kJ
- Białko
- 16.4 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Węglowodany
- 96.3 g
- Błonnik
- 5.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.8 g
- Sód
- 597.6 mg