Layered bread
TM6

Layered bread

3.0 (1 ocena)

Składniki

Dough

  • 540 g water
  • 20 g fresh yeast
  • 560 g flour
  • ½ tsp sugar
  • 30 g butter, cut in pieces
  • 2 tsp salt
  • 1 tsp citric acid
    lub 30 g lemon juice

Basil pesto

  • 80 g Parmesan cheese, cut in pieces
  • 25 g pine nuts
  • 1 garlic clove
  • 40 g fresh basil leaves
  • 75 g extra virgin olive oil
  • 1 tsp salt

Assembly

  • 50 g olives, black or green, cut in rings
  • 50 g sun-dried tomatoes, cut in slices
  • flour, for dusting
  • olives, to make eyes and mouth

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1534.4 kJ / 366.5 kcal
Białko
10.6 g
Węglowodany
47.6 g
Tłuszcz
15.1 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Błonnik
2.9 g
Sód
0.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy