Urządzenia i Akcesoria
Wholegrain Easter bread with eggs and smoked trout
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
30 slices
Składniki
Wholegrain Easter bread
-
fresh dill (approx. 20 g), leaves only1 bunch
-
red onions halved, plus extra for garnish, cut in rings100 g
-
milk300 g
-
honey15 g
-
fresh yeast crumbled20 g
-
wholemeal flour plus extra for dusting560 g
-
egg (53-63 g)1
-
butter cut in pieces50 g
-
salt2 tsp
Eggs
-
eggs (53-63 g each) cold4
-
water to fill to 1 l mark
Assembly
-
egg yolk beaten, for brushing1
-
salad leaves mixed100 g
-
smoked trout fillets cut in pieces150 g
-
lemon juice freshly squeezed30 g
-
black pepper, freshly ground
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
120.7 mg
Białko
5.1 g
Kalorie
444.3 kJ /
106.2 kcal
Tłuszcz
3.3 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
15.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Easy Easter
14 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Ratatouille
40 min
Tomato Focaccia
3 godz.
Kacangma (Motherwort Chicken)
35 min
Fruit Ice Cream
5 min
Creamy courgette soup
25 min
Potato cakes
45 min
Stir-fried vegetables
10 min
Baked spinach and eggs
40 min
Creamy mushroom soup
20 min
Apple cake
1 godz.
Turkey Breast with Creamy Potato Soup
27 godz.
Milk bread
2 godz. 20 min