Urządzenia i Akcesoria
Steamed potato frittata
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
potatoes peeled and sliced400 g
-
water1500 g
-
Emmental cheese or any other medium-hard cheese, cut into pieces100 g
-
Parmesan cheese cut into pieces30 g
-
fresh parsley2 - 3 sprigs
-
cooked ham in slices, cut into pieces100 g
-
eggs6
-
breadcrumbs70 g
-
fine salt to taste1 pinch
-
freshly ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
29 g
Kalorie
1749 kJ /
418 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Grab & go
9 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Russian beetroot salad
1 godz. 10 min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1 godz. 5 min
Bread and tomato soup, Rolled spinach omelette and Steamed ratatouille vegetables
1 godz. 5 min
Vegetable soup, Eggs en cocotte with spinach
1 godz.
Sea Moss Gel
12 godz. 10 min
Slow cooked veal stew
2 godz. 10 min
Tuna stew with potatoes
40 min
Chicken, wild rice and coriander purée (6-9 months)
50 min
Mango yoghurt ice cream
12 godz.
Milk and Oat Flakes Pudding with Fruit Purée
10 min
Pasta salad with vegetables
1 godz.
Porridge with fresh fruit
15 min