Urządzenia i Akcesoria
Steamed potato frittata
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
potatoes peeled and sliced400 g
-
water1500 g
-
Emmental cheese or any other medium-hard cheese, cut into pieces100 g
-
Parmesan cheese cut into pieces30 g
-
fresh parsley2 - 3 sprigs
-
cooked ham in slices, cut into pieces100 g
-
eggs6
-
breadcrumbs70 g
-
fine salt to taste1 pinch
-
freshly ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
29 g
Kalorie
1749 kJ /
418 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Grab & go
9 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Mole verde with chicken
1 godz.
Vegetable tortilla with chorizo
50 min
Gluten-free Lamb and Tomato Soup Noodles
45 min
Galapagos Mocktail
10 min
Steamed chicken roll and vegetables with vegetable sauce
1 godz. 35 min
Yellow rice with chicken
40 min
Rabbit stew
1 godz.
Cream of Asparagus Soup
15 min
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1 godz.
Ginisang ampalaya (Sautéed bitter gourd)
20 min
Dairy free béchamel
10 min
Irish Potato Soup
35 min