![Eggs with herb sauce and Easter biscuits Eggs with herb sauce and Easter biscuits](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/776849a6-ffa4-460b-b2ce-ca339b1629e1/Derivates/65f7ee29-ddda-4f28-900e-34c94fa36432.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Eggs
- 6 eggs (53-63 g each), cold
- water, to fill to 1 l mark
Easter cookies
- 100 g cream, 30-40% fat
- 100 g flour, plus extra for flouring
- ½ tsp baking powder
- ½ tsp cumin seeds
- ½ tsp salt
Herb sauce
- 1 bunch parsley, (approx. 20 g), leaves only
- 1 bunch fresh chives, (approx. 10 g), cut in rings
- 200 g crème fraîche, 15% fat
- 30 g milk
- 20 g lemon juice, freshly squeezed
- 10 g agave syrup
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
-
6
tsp caviar
lub 6 tsp lumpfish roe - 6 tsp fresh cress
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 744 kJ / 177.8 kcal
- Białko
- 8.3 g
- Węglowodany
- 6.8 g
- Tłuszcz
- 13.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.3 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 258.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tuna Tapenade
5 Min
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
20 min
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1h 40min
Avocado with egg and salmon tartare
50 dk
Sautéing 8.5 oz Shallots
20 min
Pumpkin Spice Jam
1 godz. 45 min
Mushroom Beef Balls
50 dk
Duck confit with lentil & orange salad
15 godz. 40 min
Salmon Tartare
10min
Berry foam
10min
Plain yoghurt in Varoma
12h
New England Clam Chowder
45 min