
Urządzenia i Akcesoria
Chleb twarogowy z orzechami i ziarnami (niskowęglowodanowy)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
16 kromek
Składniki
-
płatków owsianych100 g
-
otrębów owsianych170 g
-
twarogu, chudego pokrojonego na kawałki500 g
-
proszku do pieczenia15 g
-
jajka3
-
siemienia lnianego30 g
-
pestek dyni30 g
-
orzechów laskowych50 g
-
soli1 łyżeczka
Wartości odżywcze na 1 kromkę
Kalorie
140 kcal /
585 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
11 g
Błonnik
2.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

LEKKIE ŚNIADANIA II
11 Przepisów
Polska
Polska