Chleb twarogowy z orzechami i ziarnami (niskowęglowodanowy)

Chleb twarogowy z orzechami i ziarnami (niskowęglowodanowy)

4.7 2.6K ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
16 kromek

Składniki

  • płatków owsianych
    100 g
  • otrębów owsianych
    170 g
  • twarogu, chudego pokrojonego na kawałki
    500 g
  • proszku do pieczenia
    15 g
  • jajka
    3
  • siemienia lnianego
    30 g
  • pestek dyni
    30 g
  • orzechów laskowych
    50 g
  • soli
    1 łyżeczka

Wartości odżywcze na 1 kromkę

Kalorie 140 kcal / 585 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 11 g
Błonnik 2.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...