Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 jablko bez jádřince, na čtvrtky
- 1 šalotka, napůl
- 300 gramů červeného hlávkového zelí, na kousky
- 30 gramů sušených fíků, na kousky (3 cm)
- 10 gramů javorového sirupu
- 30 gramů bílého balsamico octa
- 30 gramů brusinkového džusu
- 40 gramů řepkového oleje
- 1 čajová lžička soli
- ¼ čajové lžičky pepře černého, mletého
- 50 gramů rukoly
- 60 gramů gorgonzoly, měkké, rozdrobené na kousky
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 969 kJ / 231 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 3.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salát Boleslaw
10 min
Řecký zelný salát
2h 15min
Podzimní celerový salát
15 min
Salát z červené řepy s jablky a ořechy
10 min
Zelný salát s bylinkami
10 min
Celerový salát s rozinkami a vlašskými ořechy
1h 15min
Špenátový salát s ředkvičkami a zakysanou smetanou
15 min
Salát z květáku a brokolice, medový dresink, slunečnicová semínka
30 Min
Salát z bílého zelí, mrkve a jablka
5 Min
Ledový salát s hovězím masem
35 Min
Bramborový salát s vejci a majonézou
1h 30min
Sýrový salát s vlašskými ořechy
15 min