Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 jablko bez jádřince, na čtvrtky
- 1 šalotka, napůl
- 300 gramů červeného hlávkového zelí, na kousky
- 30 gramů sušených fíků, na kousky (3 cm)
- 10 gramů javorového sirupu
- 30 gramů bílého balsamico octa
- 30 gramů brusinkového džusu
- 40 gramů řepkového oleje
- 1 čajová lžička soli
- ¼ čajové lžičky pepře černého, mletého
- 50 gramů rukoly
- 60 gramů gorgonzoly, měkké, rozdrobené na kousky
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 969 kJ / 231 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 3.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vánoční houbová polévka s nudlemi
30 dk
Bezinkovo-meduňkový punč
21 min
Okurkový relish
1 Std. 30 Min
Salát Boleslaw
10 dk
Carpaccio z červené řepy s burattou (s krytem mixovacích nožů 2v1)
1 Std. 30 Min
Sýrový salát s vlašskými ořechy
15 dk
Hornazo
2sa 15 dk
Fazolovo-okurkový salát s podmáslím a mátou
40 dk
Salát z bílého zelí, mrkve a jablka
5 dk
Fenyklový salát s růžovým pepřem
10 dk
Celerový salát s rozinkami a vlašskými ořechy
1 Std. 15 Min
Salát z červeného zelí a hrušek s koriandrem
5 dk