Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 gramů nakládaných okurek, na kousky (3-4 cm)
- 150 gramů mrkve, na kousky (3-4 cm)
- 350 gramů červené řepy, čerstvé, na kousky (3-4 cm)
- 500 gramů vody
- 250 gramů brambor, na malé kousky (cca 1 cm)
- 100 gramů hrášku, zeleného, mraženého
- 100 gramů kyselého zelí (opcjonalnie)
- 50 gramů jarní cibulky, najemno nakrájené
- 2 - 3 snítku větviček kopru, plus extra na ozdobení
- 60 gramů oleje
- 20 gramů vinného octa, bílého (opcjonalnie)
- 1 čajová lžička soli, jemné
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 583 kJ / 139 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 3.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brokolicový salát
10min
Řecký zelný salát
2 Std. 15 Min
Podzimní celerový salát
15min
Salát z červené řepy s jablky a ořechy
10min
Pomalu vařený fazolový cassoulet s ořechovým pestem
4h 30 min
Zelný salát s křenem
10min
Červené RAW stew z čerstvé zeleniny
5min
Zelný Eintopf s bílými fazolemi a rajčaty
40 Min
Špenátový koláč
1h 10min
Salát z bílého zelí, mrkve a jablka
5min
Sýrová terina s brokolicí a čerstvým špenátem
4h 45min
Lehký bramborový salát s jablky a koprem
1 Std.