Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 g di Feta (formaggio greco) a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di Edam (formaggio olandese) a pezzi (2-3 cm)
- 7 uova
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di noce moscata
- 120 g di foglie di spinaci freschi, lavate e asciugate
- 10 g di burro
- 1000 g di acqua
- 350 g di polpa di zucca a tocchetti (2 cm)
- 350 g di patate americane dolci, pelate e a tocchetti (2 cm)
- 300 g di patate a pasta farinosa a tocchetti (2 cm)
- 100 g di cipolla rossa a fettine sottili (1-2 mm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1530 kJ / 365 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 19 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Frittata con verdure
35min
Pacchettini di pollo con patate e verdure
54min
Fusilli ai legumi e verdure di primavera
40min
Salsa al pomodoro
40min
Fagiolini con pomodoro e prezzemolo
55min
Insalata russa di barbabietole
1h 10min
Terrina di verdure e uova
3h 20min
Minestra di riso integrale con verdure e Parmigiano
1h 10min
Torta salata con verdure di stagione
1 godz. 25 min
Cavolo farcito
1h 10min
Verdure gratinate con panure di anacardi (vegan)
1h
Pasta fredda alle verdure
1h