
Urządzenia i Akcesoria
Gratin di patate
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 porzioni
Składniki
-
1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
-
1 spicchio di aglio
-
1200 g di patate pelate e a fette sottili (2-3 mm)
-
400 - 500 g di panna (min. 30% di grassi)
-
1 cucchiaino di sale
-
1 pizzico di pepe macinato
-
1 pizzico di noce moscata
-
200 - 250 g di Gruviera grattugiato, a piacere
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
597 kcal /
2498 kJ
Białko
18.7 g
Tłuszcz
43.5 g
Węglowodany
34.9 g
Błonnik
2.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Bontà Vegetariane
10 Przepisów
Włochy
Włochy