
Urządzenia i Akcesoria
Gratin di patate
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 porzioni
Składniki
-
di olio extravergine di oliva1 cucchiaio
-
spicchio di aglio1
-
di patate pelate e a fette sottili (2-3 mm)1200 g
-
di panna (min. 30% di grassi)400 - 500 g
-
di sale1 cucchiaino
-
di pepe macinato1 pizzico
-
di noce moscata1 pizzico
-
di Gruviera grattugiato, a piacere200 - 250 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
597 kcal /
2498 kJ
Białko
18.7 g
Tłuszcz
43.5 g
Węglowodany
34.9 g
Błonnik
2.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Bontà Vegetariane
10 Przepisów
Włochy
Włochy