Bucatini con le canocchie
TM6 TM5

Bucatini con le canocchie

4.7 (9 ocen)

Składniki

  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 scalogno a metà
  • ½ peperoncino fresco
  • 1 spicchio di aglio
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 500 g di canocchie fresche, pulite (vedere i consigli)
  • 50 g di vino bianco
  • 200 di pomodori datterino a metà
  • 2 pizzichi di sale
  • 350 g di pasta secca tipo bucatini

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1990.3 kJ / 475.8 kcal
Białko
27.3 g
Węglowodany
74.7 g
Tłuszcz
9.6 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Błonnik
3.1 g
Sód
385.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy