蟹粉狮子头

蟹粉狮子头

5.0 3 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
5 人份

Składniki

  • 切段
    3 根
  • 20 克
  • 70 克
  • 荸荠 去皮
    60 克
  • 去皮五花肉 ,切块,冷冻至微冷冻状态,约1小时
    300 克
  • 土豆淀粉
    1 茶匙
  • 2 ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • ¼ 茶匙
  • 1 颗
  • 料酒
    20 克
  • 蟹粉
    100 克
  • 娃娃菜 去除根部
    10 片
  • 1 片
  • 鸡高汤
    1400 克

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1989.5 mg
Białko 10.5 g
Kalorie 1540.8 kJ / 368.6 kcal
Tłuszcz 33.8 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 7.2 g
Węglowodany 5.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...