Urządzenia i Akcesoria
蟹粉狮子头
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
5 人份
Składniki
-
葱 切段3 根
-
姜20 克
-
水70 克
-
荸荠 去皮60 克
-
去皮五花肉 ,切块,冷冻至微冷冻状态,约1小时300 克
-
土豆淀粉1 茶匙
-
盐2 ½ 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
-
糖¼ 茶匙
-
蛋1 颗
-
料酒20 克
-
蟹粉100 克
-
娃娃菜 去除根部10 片
-
姜1 片
-
鸡高汤1400 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1989.5 mg
Białko
10.5 g
Kalorie
1540.8 kJ /
368.6 kcal
Tłuszcz
33.8 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
7.2 g
Węglowodany
5.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
一起年夜饭吧
15 Przepisów
Chiny
Chiny