酱汁肉丸

酱汁肉丸

4.3 4 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
20 个

Składniki

  • 洋葱 切块
    60 克
  • 切末
    6 根
  • 肉糜
    500 克
  • 生抽
    2 茶匙
  • 料酒
    4 茶匙
  • 10 克
  • 蒸煮用
    500 克
  • 泰式甜辣酱
    80 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 块(pc)

Białko 4.4 g
Kalorie 306 kJ / 73 kcal
Tłuszcz 5.3 g
Błonnik 0.1 g
Węglowodany 1.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...