Urządzenia i Akcesoria
酱汁肉丸
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
20 个
Składniki
-
洋葱 切块60 克
-
葱 切末6 根
-
肉糜500 克
-
生抽2 茶匙
-
料酒4 茶匙
-
糖10 克
-
水 蒸煮用500 克
-
泰式甜辣酱80 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 块(pc)
Białko
4.4 g
Kalorie
306 kJ /
73 kcal
Tłuszcz
5.3 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品幸福厨房家常料理
188 Przepisów
Chiny
Chiny