Urządzenia i Akcesoria
毛血旺
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
鳝鱼 洗净沥干,切小段100 克
-
料酒5 克
-
姜 去皮切小块20 克
-
蒜头30 克
-
油15 克
-
辣豆瓣酱 郫县豆瓣酱40 克
-
干辣椒 切段1 支
-
花椒 约1克½ 茶匙
-
火锅底料 麻辣口味70 克
-
糖20 克
-
水1000 克
-
新鲜黄豆芽 洗净沥干150 克
-
午餐肉 切片100 克
-
鸭血 切约2厘米块150 克
-
毛肚 切小片100 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1926.4 mg
Białko
18.3 g
Kalorie
1341.8 kJ /
321 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
4.7 g
Węglowodany
20.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
地道中国菜:冬天的温暖
10 Przepisów
Chiny
Chiny