Urządzenia i Akcesoria
素包子馅
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
1 罐
Składniki
-
小苏打½ 茶匙
-
青菜 洗净400 克
-
干香菇 泡发4 - 5 朵
-
罐装草菇 沥干水分150 克
-
15 克 黑木耳,干的, ,泡发新鲜黑木耳150 克
-
香干100 克
-
盐2 茶匙
-
鸡粉2 茶匙
-
糖3 汤匙
-
麻油2 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 罐
Białko
35.7 g
Kalorie
3017 kJ /
721 kcal
Tłuszcz
30.4 g
Błonnik
22.2 g
Węglowodany
65.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
花色馅心
12 Przepisów
Chiny
Chiny