Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de pimiento rojo, pelado, en conserva
- 20 g de aceite de oliva extra virgen
- 20 g de jugo de naranja, recién exprimido
- 10 g de agua
- salsa Tabasco, unas gotas (opcjonalnie)
- 130 g de mantequilla con o sin sal, en cubos
-
1
cdita de paprika, ahumada y molida
lub 1 cdita de paprika dulce - 4 yemas de huevo
- ½ - 1 cdita de sal fina, o al gusto
- Wartości odżywcze
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 6954 kJ / 1659 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 173 g
- Tłuszcz nasycony
- 82 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 1616 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsa holandesa TM6
15 Min
Salsa catsup TM6
1h 15min
New York con salsa bernesa
45h
Salsa Bernesa TM6
20 Min
Peras al vino tinto y vainilla
1h 10min
Solomillo de ternera con puré de camote al vacío TM6
2 godz. 20 min
Peras con salsa de canela Al vacío TM6
2 godz. 5 min
Espuma de frutos rojos
10 Min
Tartas de limoncello
3h 15min
Salmón en salsa de ajo, miel y cítricos
40min
Muslos de pollo Teriyaki Al vacío TM6
2 godz. 5 min
Salsa holandesa rápida
10 Min