Urządzenia i Akcesoria
Champiñones en cuartos (200-300 g) en cestillo
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
200 gramos
Składniki
-
500 g de agua
-
200 - 300 g de champiñón blanco fresco en cuartos
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 gramos
Sód
8 mg
Białko
3 g
Kalorie
84 kJ /
20 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
COCCIÓN AL VAPOR
80 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Chocolate amargo rallado grueso (70-200 g)
5 min
Champiñones en cuartos al vapor (400-500 g) en Varoma
25 min
Col al vapor (400-800 g) en Varoma
25 min
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40 min
Brócoli al vapor (400 g) en Varoma
25 min
Coliflor al vapor (400-900 g) en Varoma
30 min
Champiñones enteros al vapor (100-300 g) en cestillo
15 min
Pimientos al vapor (100-300 g) en cestillo
15 min
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15 min
Coliflor al vapor (300 g) en cestillo
20 min
Pimientos sofritos 200 g TM6
20 min
Verduras blanqueadas
1 godz.