Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 200 - 300 g de champiñón blanco fresco, en cuartos
- Wartości odżywcze
- na 100 gramos
- Kalorie
- 84 kJ / 20 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brócoli al vapor (400-800 g) en Varoma
25 min
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15min
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40 min
Coliflor al vapor (400-900 g) en Varoma
30 min
Cebolla picada (100-200 g)
5 min
Cebolla picada (30-70 g)
5 min
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30 min
Champiñones enteros al vapor (400-500 g) en Varoma
25 min
Chicharos al vapor (200-500 g) en cestillo
20 min
Champiñones enteros al vapor (100-300 g) en cestillo
15min
Chocolate con leche rallado fino (polvo de chocolate, 250-300 g)
5 min
Champiñones en cuartos al vapor (400-500 g) en Varoma
25 min