Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 200 - 300 g de champiñón blanco fresco, en cuartos
- Wartości odżywcze
- na 100 gramos
- Kalorie
- 84 kJ / 20 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pimientos al vapor (100-300 g) en cestillo
15 Min
Chicharos al vapor (200-500 g) en cestillo
20min
Pimientos sofritos 200 g TM6
20min
Champiñones enteros al vapor (100-300 g) en cestillo
15 Min
Sofrito de pimiento rojo y cebolla TM6
25min
Berenjena sofrita 400 g TM6
35min
Berenjena sofrita 200 g TM6
30min
Champiñones en cuartos al vapor (400-500 g) en Varoma
25min
Piminentos al vapor (400-800 g) en Varoma
25min
Mezcla de verduras sofritas para sopa o estofado
25min
Cebollas sofritas 200 g
20min
Champiñones frescos sofritos 300 g TM6
25min