Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree

Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree

4.3 3 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
8 porties

Składniki

Bloemkool en truffelpuree
  • teentje knoflook
    1
  • boter
    20 g
  • bloemkool in roosjes (3 cm)
    300 g
  • volle melk
    100 g
  • truffelolie
    1 tl
  • zout naar eigen smaak
    ¼ tl
Sint-jakobsschelpen
  • water
    500 g
  • sint-jakobsschelpen met schelp
    16
  • verse bieslook fijngehakt, om te garneren

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portie

Sód 160.2 mg
Białko 6 g
Kalorie 271 kJ / 64.5 kcal
Tłuszcz 3.4 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 1.7 g
Węglowodany 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...