Urządzenia i Akcesoria
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
8 porties
Składniki
Bloemkool en truffelpuree
-
teentje knoflook1
-
boter20 g
-
bloemkool in roosjes (3 cm)300 g
-
volle melk100 g
-
truffelolie1 tl
-
zout naar eigen smaak¼ tl
Sint-jakobsschelpen
-
water500 g
-
sint-jakobsschelpen met schelp16
-
verse bieslook fijngehakt, om te garneren
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
160.2 mg
Białko
6 g
Kalorie
271 kJ /
64.5 kcal
Tłuszcz
3.4 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Feesttafel
11 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2 godz. 10 min
Hollandaisesaus
15 min
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
1 godz.
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Brak ocen
Spinazierisotto met asperges
40 min
Asperge ovenschotel
1 godz. 30 min
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Brak ocen
Vitello tonnato
13 godz.
Hollandaisesaus
15 min
Champagne en bessen trifle
3 godz. 40 min
Forelmousse
5 min
Bearnaisesaus
20 min