Urządzenia i Akcesoria
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
2 porties
Składniki
-
sjalotten gehalveerd20 g
-
boter10 g
-
room, 35% vet75 g
-
zout en iets meer om af te werken½ tl
-
doperwten, bevroren225 g
-
citroensap naar eigen smaak½ tl
-
sneetjes spek (15 cm)4
-
sint-jakobsschelpen kuit verwijderd8
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak
-
creme van balsamicoazijn als afwerking
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
2644.6 mg
Białko
62.6 g
Kalorie
2805.3 kJ /
667.9 kcal
Tłuszcz
38.1 g
Błonnik
6.8 g
Tłuszcz nasycony
18.7 g
Węglowodany
16.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zalm mozaïek
Brak ocen
Courgettesoep met munt
35 min
Mexicaanse rozemarijnpunch
10 min
Aspergesoep met citroen
55 min
Pommes Dauphine
1 godz. 40 min
Quenelles met waterkerssaus
2 godz. 45 min
Vitello tonnato
13 godz.
Hollandaisesaus
15 min
Mousse van ham
10 min
Paprikasoep met basilicumschuim
35 min
Chocolademousse met sinaasappel
2 godz. 20 min
Forelmousse
5 min