Urządzenia i Akcesoria
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
2 porties
Składniki
-
sjalotten gehalveerd20 g
-
boter10 g
-
room, 35% vet75 g
-
zout en iets meer om af te werken½ tl
-
doperwten, bevroren225 g
-
citroensap naar eigen smaak½ tl
-
sneetjes spek (15 cm)4
-
sint-jakobsschelpen kuit verwijderd8
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak
-
creme van balsamicoazijn als afwerking
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
2644.6 mg
Białko
62.6 g
Kalorie
2805.3 kJ /
667.9 kcal
Tłuszcz
38.1 g
Błonnik
6.8 g
Tłuszcz nasycony
18.7 g
Węglowodany
16.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bearnaisesaus
15 min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2 godz. 45 min
Flan van asperges met zeetong
Brak ocen
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35 min
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25 min
Gougère-soezen met zalmmousse
25 godz. 35 min
Mousse van ham
10 min
Choronsaus
20 min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40 min
Forelmousse
5 min
Bearnaisesaus
20 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min