Urządzenia i Akcesoria
Forelmousse
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
20 stuks
Składniki
-
sjalotten gehalveerd4
-
gerookte forelfilet in stukken (ong. 4 filets)250 g
-
verse room150 g
-
fijn zout¼ tl
-
witte peper2 snuifjes
-
pompernikkel brood (zie tip) of bruin brood, beetklaar (Ø 4-5 cm)20 sneetjes
-
dille, vers om te garneren4 - 5 takjes
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stuk
Białko
4 g
Kalorie
257 kJ /
62 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Feestjes
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1 h
Mousse van ham
10 min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45 min
Mousse van tonijn
10 min
Taartje zonder koken met zalm en dille
1 h 15 min
Yoghurtdressing
5 min
Gougère-soezen met zalmmousse
25 h 35 min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45 min
Appelmoes
20 min
Mayonaise
5 min