Urządzenia i Akcesoria
Venusschelpen op zeemanswijze
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porties
Składniki
-
ui100 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
extra vergine olijfolie50 g
-
venusschelpen1000 g
-
paprika poeder1 snuifje
-
witte wijn50 g
-
visbouillon150 g
-
verse peterselie , fijngehakt (enkel de blaadjes)2 el
-
paneermeel1 tl
-
zout (opcjonalnie)½ tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Kalorie
980 kJ /
235 kcal
Białko
15.85 g
Węglowodany
9.08 g
Tłuszcz
14.98 g
Błonnik
0.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Matzeballen
Değerlendirme yok
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1sa
Uiensoep
1sa
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2sa 45 dk
250 g sjalot fruiten
Değerlendirme yok
Bevroren aardbeidaiquiri
10 dk
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1sa
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1sa 5 dk
Kippenbouillon met broodknoedels
1sa 5 dk
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1sa 25 dk
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20 dk
Hollandaisesaus
15 dk