Urządzenia i Akcesoria
Venusschelpen op zeemanswijze
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porties
Składniki
-
ui100 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
extra vergine olijfolie50 g
-
venusschelpen1000 g
-
paprika poeder1 snuifje
-
witte wijn50 g
-
visbouillon150 g
-
verse peterselie , fijngehakt (enkel de blaadjes)2 el
-
paneermeel1 tl
-
zout (opcjonalnie)½ tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Kalorie
980 kJ /
235 kcal
Białko
15.85 g
Węglowodany
9.08 g
Tłuszcz
14.98 g
Błonnik
0.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vitello tonnato
13h
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Nenhuma avaliação
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Nenhuma avaliação
Bearnaisesaus
15min
Hollandaisesaus
15min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2h 45min
Bevroren veenbessen margarita
5min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1h
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1h 35min
Citroensorbet met schuimwijn
10min
Hollandaisesaus
15min