
Wersje kompatybilne
Samoussas au bœuf et coriandre, épices et raisins secs
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'oignon coupé en quatre
- 6 brins de coriandre fraîche effeuillés
- 1 carotte en morceaux
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- du sel
- du poivre moulu
-
1
c. à soupe d'épices à colombo
lub 1 c. à soupe de curry en poudre - 300 g viande de bœuf hachée
- 30 g de raisins secs
- 8 feuilles de brick
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 373 kcal / 1559 kJ
- Białko
- 18 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Węglowodany
- 34 g