Urządzenia i Akcesoria
Magnolia Kitchen brownies
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
9 portions
Składniki
-
oil spray to grease
-
blanched almonds60 g
-
canned chickpeas drained and rinsed (approx. 250 g after draining)400 g
-
coconut milk125 g
-
dairy free butter125 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
soft brown sugar200 g
-
Dutch cocoa powder60 g
-
gluten free baking powder½ tsp
-
gluten free flour100 g
-
dark chocolate (70% cocoa) roughly chopped, plus extra to sprinkle150 g
-
icing sugar to dust
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 9 portions
Sód
1612.9 mg
Białko
61.2 g
Kalorie
17486.4 kJ /
4163.4 kcal
Tłuszcz
245.8 g
Błonnik
39.7 g
Tłuszcz nasycony
98 g
Węglowodany
425.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sauerkraut (Thermomix® Cutter, using modes)
Brak ocen
Blueberry blondies
55 min
Sugar-free salted peanut butter fudge
2 godz. 10 min
Coconut rice pudding with banana
50 min
Spiced carrot porridge
25 min
Raw lamington slice (Skinnymixers)
1 godz.
Black bean brownies (Toddlers and beyond)
25 godz. 20 min
Banana oat clusters
55 min
Apple cinnamon muffins
40 min
Quick porridge
10 min
Apple and almond overnight oats (gut health)
24 godz. 10 min
Vegan fruity dream (TM6)
5 min