Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Sosul de caju
- 100 g caju crud
- 100 g apă, plus pentru înmuiat caju
- 1 cățel de usturoi
-
½
linguriță concentrat pastă de legume
lub ½ cub de concentrat de legume (pentru 0,5 l)
Legumele la cuptor
- 600 g legume în amestec, de sezon, tăiate bastonașe (aprox. 1,5 cm x 7 cm) (vezi recomandarea)
- 2 căței de usturoi
- 50 g ulei de măsline
- 1 - 2 prize piper alb măcinat
- 1 lingură garam masala
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1073 kJ / 256 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Orez cremos, vegetarian
25min
Supă cu cartofi dulci, linte și cocos
30 Min
Batoane energizante cu fulgi de ovăz și banane
1h 10min
Stir-fry cu ciuperci
55min
Țelină pané cu sos de iaurt și ierburi aromate
1h
Unt din nuci
Brak ocen
Ciuperci umplute cu spanac și parmezan
40 Min
Pizza cu blat din conopidă
1 godz. 20 min
Batoane cu müsli și dovleac
Brak ocen
Salată de conopidă cu cartofi dulci și nuci
40 Min
Sparanghel cu sos Romesco
30 Min
Pâté de ciuperci
1 godz. 25 min