Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Sosul de caju
- 100 g caju crud
- 100 g apă, plus pentru înmuiat caju
- 1 cățel de usturoi
-
½
linguriță concentrat pastă de legume
lub ½ cub de concentrat de legume (pentru 0,5 l)
Legumele la cuptor
- 600 g legume în amestec, de sezon, tăiate bastonașe (aprox. 1,5 cm x 7 cm) (vezi recomandarea)
- 2 căței de usturoi
- 50 g ulei de măsline
- 1 - 2 prize piper alb măcinat
- 1 lingură garam masala
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1073 kJ / 256 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vinete crocante cu cremă de gulii
1 Std.
Supă cremă de sparanghel
25 min
Cheesecake raw de căpșune
7h 45min
Bomboane din carrot cake
40min
Spanac cu brânză la cuptor
9 godz. 45 min
Bolul cu tahini și cușcuș
30 min
Supă de morcovi cu ghimbir
20min
Supă de dovlecei cu busuioc și caju
20min
Panna cotta de nuci caju cu sos de zmeură
Brak ocen
Cușcuș cu caise, alune și feta, legume la aburi
1h 15min
Supă cremă de dovlecei
25 min
Supă de conopidă și năut cu chipsuri din legume
50 Min