Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g Öl
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 500 g Schweine-Rippchen, in Stücken (ca. 5 cm)
- 50 g Puderzucker
- 50 g Reiswein
- 50 g Essig
- 15 g helle Sojasauce
- 10 g dunkle Sojasauce
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3194 kJ / 763 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 72 g
- Tłuszcz nasycony
- 29 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 33 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Teriyaki-Ripperl mit Maiskolben und Farmersalat
14klst 30 min
Klassische Französische Zwiebelsuppe
1hod.
Schweinerippchen süß-sauer mit Reis
2h 25min
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
2 Std. 45 Min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1 godz. 20 min
Gemüse-Leber-Torte
1 Std. 50 Min
Sushi-Burger
1 godz. 30 min
Gebratene Teigtaschen mit Schweinefleisch
1 godz. 30 min
Schweinefleisch-Pilaw
50min
Borschtsch mit Rindfleisch
1hod. 10min
Ligurischer Cocktail
10 Min
Schopfbratenkoteletts mit Knoblauch-Tomaten-Butter
1hod.