Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- 400 g Äpfel, geachtelt
- 1 Stück Butter (4 cm)
- 1 EL Zucker
- ½ Tonkabohne, gerieben
- 5 Zweige Zitronenthymian
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 384 kJ / 92 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Karamellsauce
1h 30min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1h 20min
Schweinefleischstreifen und Zwiebeln anbraten
15min
Rindfleischwürfel anbraten (medium)
15min
Kalbskoteletts Sous-vide
1 Std. 10 Min
Krokant
1h 30min
Chorizo anbraten
10min
Rinderfond aus Fleischabschnitten und Knochen
3h 50min
Auberginen-Käse-Törtchen mit karamellisierten Zwiebeln
1h 15min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1h 30min
Pulled Beef mit karamellisierten Zwiebeln
30 Std. 30 Min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1h 30min