Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- 400 g Äpfel, geachtelt
- 1 Stück Butter (4 cm)
- 1 EL Zucker
- ½ Tonkabohne, gerieben
- 5 Zweige Zitronenthymian
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 384 kJ / 92 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zwiebeln und Chili anbraten
20p
Bratenpaste
3h
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1 Std. 30 Min
Paprika und Zwiebeln anbraten
25 min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1 Std. 25 Min
Äpfel anbraten (200 g)
15 min
Ananas anbraten (400 g)
20p
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1h 20min
Rindfleischstreifen und Zwiebeln anbraten
15 min
Zwiebeln und Speckwürfel anbraten
15 min
Äpfel anbraten (400 g)
15 min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1 Std. 30 Min