Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Apfel
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 Portionen
Składniki
-
Wasser1500 g
-
Zitronensaft10 g
-
Äpfel geachtelt400 g
-
Butter (4 cm)1 Stück
-
Zucker1 EL
-
Tonkabohne gerieben½
-
Zitronenthymian5 Zweige
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
0 g
Kalorie
384 kJ /
92 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sous-vide-Garen
29 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1 godz. 30 min
Äpfel anbraten (400 g)
15 min
Äpfel anbraten (200 g)
15 min
Hähnchenfleischstreifen und Speckwürfel anbraten
15 min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1 godz. 25 min
Karamellsauce
1 godz. 30 min
Naturjoghurt
12 godz.
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1 godz. 30 min
Salzkaramell-Cheesecakes
2 godz.
Rib Eye mit Béarnaise
1 godz. 50 min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1 godz. 30 min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1 godz. 30 min