Pilz-Dip mit Sonnenblumenkernen

Pilz-Dip mit Sonnenblumenkernen

4.1 127 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 Portionen

Składniki

  • Sonnenblumenkerne abgespült
    100 g
  • Wasser
    260 g
  • Weißwein, trocken (opcjonalnie)
    10 g
  • Champignons halbiert oder geviertelt
    100 g
  • Olivenöl
    50 g
  • Schalotten halbiert
    60 g
  • Salz nach Geschmack
    ¼ - ½ TL
  • Pfeffer
    ¾ TL
  • Sojasauce (opcjonalnie)
    10 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Sód 257 mg
Białko 5 g
Kalorie 446 kJ / 107 kcal
Tłuszcz 8 g
Błonnik 16.7 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...