
Urządzenia i Akcesoria
Fenchel-Sellerie-Salat
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 Portionen
Składniki
Salat
-
grüne Äpfel ungeschält, geviertelt150 g
-
Staudensellerie150 g
-
Fenchelknollen in Spalten150 g
-
Dill20 g
-
Öl80 g
-
Dijon-Senf15 g
-
Joghurt, 3,5% Fett50 g
-
Honig flüssig20 g
-
Rotweinessig15 g
-
Zitronensaft1 - 2 Spritzer
-
Salz1 ½ TL
-
Pfeffer¾ TL
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
972 mg
Białko
1 g
Kalorie
1004 kJ /
240 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
14 g