薑母鴨

薑母鴨

5.0 2 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 人份

Składniki

  • 黑麻油
    40 克
  • 洗淨,切片
    40 克
  • 鴨肉 洗淨,切塊(約5公分)
    400 克
  • 米酒
    1 大匙
  • 中藥包 (薑母鴨湯包,詳見要訣)
    1 包
  • 高麗菜 洗淨,切大塊(約5公分)
    250 克
  • 1200 克
  • 金針菇 洗淨,剝散
    100 克
  • 炸豆皮 切段(約4公分)
    40 克
  • 依個人口味調整或省略
    1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 人份

Sód 157.5 mg
Białko 101 g
Kalorie 6658.3 kJ / 1568.5 kcal
Tłuszcz 104.1 g
Błonnik 6.7 g
Tłuszcz nasycony 479.8 g
Węglowodany 55.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...