Urządzenia i Akcesoria
薑母鴨
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 人份
Składniki
-
黑麻油40 克
-
薑 洗淨,切片40 克
-
鴨肉 洗淨,切塊(約5公分)400 克
-
米酒1 大匙
-
中藥包 (薑母鴨湯包,詳見要訣)1 包
-
高麗菜 洗淨,切大塊(約5公分)250 克
-
水1200 克
-
金針菇 洗淨,剝散100 克
-
炸豆皮 切段(約4公分)40 克
-
鹽 依個人口味調整或省略1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 人份
Sód
157.5 mg
Białko
101 g
Kalorie
6658.3 kJ /
1568.5 kcal
Tłuszcz
104.1 g
Błonnik
6.7 g
Tłuszcz nasycony
479.8 g
Węglowodany
55.3 g