Urządzenia i Akcesoria
黃金蟲草燉山藥排骨湯
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 人份
Składniki
-
蔥 洗淨,切段(約5公分)50 克
-
油10 克
-
排骨 洗淨川燙400 克
-
中藥包 (黃金蟲草藥材包,詳見要訣)1 包
-
水1400 克
-
新鮮山藥 洗淨去皮,切塊(約4公分)200 克
-
米酒1 大匙
-
鹽 依個人口味調整或省略1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 人份
Sód
325.8 mg
Białko
85.2 g
Kalorie
8686.7 kJ /
2078.1 kcal
Tłuszcz
104.2 g
Błonnik
12 g
Tłuszcz nasycony
311.5 g
Węglowodany
187.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
冬令進補藥膳系列
8 Przepisów
Tajwan
Tajwan