Urządzenia i Akcesoria
加味四物雞
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 人份
Składniki
-
中藥包 (四物藥材包,詳見要訣)1 包
-
帶皮帶骨雞腿肉400 克
-
水1500 克
-
鹽 依個人口味調整或省略1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 人份
Sód
467.6 mg
Białko
75.8 g
Kalorie
2967.8 kJ /
709.9 kcal
Tłuszcz
34.9 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
389.7 g
Węglowodany
19.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
冬令進補藥膳系列
8 Przepisów
Tajwan
Tajwan