Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de cebolla en cuartos
- 400 g de tomates maduros en cuartos, sin semillas
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de beicon en lonchas cortado en trozos de 3 cm
- 1 cucharada de pimentón dulce
- 2 cucharaditas de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 1 cucharadita de orégano seco
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 921 kJ / 220 kcal
- Białko
- 7.3 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 18.1 g
- Błonnik
- 2 g
Alternatywne przepisy
Patatas al ajillo
40min
Pollo a la miel
15min
Salchichas de pollo con parmesano
30min
Filetes de ternera al vino
25 min
Pechuga de pollo en adobo y salsa de cebolla
40min
Zanahorias estofadas agridulces
1h
Tortillas a la francesa rellenas de pisto lucense
30min
Pollo al chimichurri
30min
Zanahorias glaseadas
35 Min
Lomo de Sajonia en salsa de mostaza y alcaparras
20 min
Lomo de cerdo a la riojana (La Rioja)
40min
Escaldums de pavo
50min