Salada grega de espelta

Salada grega de espelta

4.7 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 doses

Składniki

  • espelta descascada
    300 g
  • água
    550 g
  • sal mais q.b. p/ temperar
    1 c. chá de
  • azeite
    50 g
  • queijo feta esfarelado
    200 g
  • pepino cortado em cubos
    150 g
  • cebola roxa cortada em lâminas
    70 g
  • azeitonas s/ caroço
    50 g
  • tomate-cereja cortado em metades
    10
  • Pimenta q.b. p/ temperar

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 524.3 kcal / 2194.8 kJ
Białko 16.5 g
Tłuszcz 26.1 g
Węglowodany 58.6 g
Błonnik 10 g
Tłuszcz nasycony 9.7 g
Sód 884 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...