
Urządzenia i Akcesoria
Salada grega de espelta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 doses
Składniki
-
espelta descascada300 g
-
água550 g
-
sal mais q.b. p/ temperar1 c. chá de
-
azeite50 g
-
queijo feta esfarelado200 g
-
pepino cortado em cubos150 g
-
cebola roxa cortada em lâminas70 g
-
azeitonas s/ caroço50 g
-
tomate-cereja cortado em metades10
-
Pimenta q.b. p/ temperar
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
524.3 kcal /
2194.8 kJ
Białko
16.5 g
Tłuszcz
26.1 g
Węglowodany
58.6 g
Błonnik
10 g
Tłuszcz nasycony
9.7 g
Sód
884 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

TM6: Tudo sobre modos
44 Przepisy
Portugalia
Portugalia