Torta bignè al cioccolato bianco

Torta bignè al cioccolato bianco

3.4 39 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
10 porzioni

Składniki

Crema al cioccolato bianco
  • di cioccolato bianco a pezzi
    150 g
  • di amido di mais (maizena)
    50 g
  • uovo
    1
  • di latte
    500 g
Pasta choux
  • di acqua
    100 g
  • di latte
    100 g
  • di burro + q.b.
    80 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di farina tipo 0 + q.b.
    150 g
  • di lievito in polvere per dolci (8 g)
    ½ bustina
  • uova
    4
  • zucchero a velo

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 304 kcal / 1272 kJ
Białko 8.7 g
Tłuszcz 17.2 g
Węglowodany 28.3 g
Błonnik 0.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...