
Urządzenia i Akcesoria
Torta bignè al cioccolato bianco
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
10 porzioni
Składniki
Crema al cioccolato bianco
-
di cioccolato bianco a pezzi150 g
-
di amido di mais (maizena)50 g
-
uovo1
-
di latte500 g
Pasta choux
-
di acqua100 g
-
di latte100 g
-
di burro + q.b.80 g
-
di sale1 pizzico
-
di farina tipo 0 + q.b.150 g
-
di lievito in polvere per dolci (8 g)½ bustina
-
uova4
-
zucchero a velo
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
304 kcal /
1272 kJ
Białko
8.7 g
Tłuszcz
17.2 g
Węglowodany
28.3 g
Błonnik
0.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Fine anno
10 Przepisów
Włochy
Włochy