
Urządzenia i Akcesoria
Französische Zwiebelsuppe
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
6 Portionen
Składniki
-
Emmentaler in Stücken200 g
Fleischbrühe
-
Rinderknochen in Stücken (siehe Tipp)500 g
-
Zwiebeln geviertelt100 g
-
Knollensellerie in Stücken100 g
-
Porree in Stücken100 g
-
gemischte Kräuter, frisch (z. B. Thymian, Rosmarin, Lorbeer)1 Bund
-
Wasser1550 g
-
Pfeffer½ TL
-
Nelken2
Zwiebelsuppe
-
Butter in Stücken50 g
-
Zwiebeln in Ringen (1 cm)500 g
-
Salz2 TL
-
Baguette6 - 12 Scheiben
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
454 kcal /
1896 kJ
Białko
18 g
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
52 g
Błonnik
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® TM6
44 Przepisy
Niemcy
Niemcy