Coniglio al vino rosso

Coniglio al vino rosso

2.6 10 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 7 godz. 10 min
4 porzioni

Składniki

  • 80 g di cipolla a pezzi
  • 100 g di gambo di sedano a pezzi
  • 3 bacche di ginepro
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 600 g di vino rosso
  • 60 g di aceto bianco
  • 900 g di carne di coniglio in pezzi
  • 4 chiodi di garofano
  • 2 - 3 cucchiai di olio extravergine di oliva
  • 25 g di amido di mais (maizena)

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 231 kcal / 966.5 kJ
Białko 0.5 g
Tłuszcz 6.3 g
Węglowodany 8.5 g
Błonnik 0.6 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Sód 1.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...