Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g di cipolla a pezzi
- 100 g di gambo di sedano a pezzi
- 900 g di carne di coniglio in pezzi
- 4 chiodi di garofano
- 3 bacche di ginepro
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 600 g di vino rosso
- 60 g di aceto bianco
- 2 - 3 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 25 g di amido di mais (maizena)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 966.5 kJ / 231 kcal
- Białko
- 0.5 g
- Węglowodany
- 8.5 g
- Tłuszcz
- 6.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.8 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 1.2 mg
Alternatywne przepisy
Trippa in rosso con patate
1h 30 min.
Stufato di coniglio con verdure
1h
Coniglio ai funghi
1h 10 min.
Coniglio in umido
1h 25min
Trippa alla parmigiana
1h 20min
Filetto di manzo sottovuoto con purè di sedano rapa all'arancia
2h 30min
Manzo alla cantonese sottovuoto
2 Std. 25 Min
Spezzatino di manzo a Cottura Lenta con salsa ai funghi
5h 40min
Flan di asparagi con turbante di sogliole
1h
Tagine di rana pescatrice
1h 5 min.
Trippa in umido
1h 10 min.
Coniglio stufato
1h 10 min.